Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långsamt vaknar livet

Natten har varit lång och kall
Själen hunnit frysa till is
Levt ett liv i bedövning

Sakta vaknar morgonrodnaden
Sträcker ut sig efter nattens vila

Kan åter ana livet i dalen
Fåglarna bortom horisonten
Regnbågen blir synlig
Vid vägens slut

Skönheten vaknar till liv
Dofterna blir tydligare
Nyanserna skarpare




Fri vers av fia75
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-12 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fia75