Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta död på framtiden

Att tvätta bort
en stämpel
är svårt
om den sitter inuti

Att förtränga
är bara att jävlas
med det undermedvetna

Att säga ifrån
direkt
är att
ta död
på framtida problem




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 298 gånger
Publicerad 2005-02-04 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan