Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att möta våren

Mitt hjärta,
det kommer bli en svår vår i år

För hon är mitt allt
hon är som socker
mot mina läppar


Nu börjar en annan typ av vår

och det är dags för ett avslut nu

\"Fan vi hade våran tid och våra hjärtan men
vi kan inte hålla på så här längre\"

Klockrent


Man måste lära sig att behöva
bli behövd

Man måste inse
Att man blir vacker när man vågar visa
hur brusten man är


Jag tänker ta mig själv i handen och nånstans säga
att det här är jag

precis som jag vill vara och precis
som jag är

Och jag ska vakna med den där känslan
som definierar allt
att vara lycklig utan att förstå varför

men skit samma för det har aldrig
varit mer självklart än såhär


Det blir en svår vår i år
så står det någonstans

Men denna gången är jag redo att möta den.




Fri vers av Sofi A
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-13 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofi A
Sofi A