Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Känslan av lycka när vi delade ipodhörlurar och lyssnade på Tro och Tvivel på väg hem genom parken,tomhet när vi avslutade det,ilska när du berättade om henne och aj-nu-går-mitt-hjärta-sönder när jag såg er två.)


Jag var tron, du var tvivlet och vi var popklyschan.

Jag vill jag vill jag vill
att du ska ta tillbaka mig för jag vill
ha tillbaka oss



Jag vill jag vill jag vill
att du ska dra mig intill dig så där så jag får gåshud
och fnittrar för det det känns så bra



Vill sluta knulla bort mina tankar, supa bort mina känslor
och inte minnas dig hand i hand
med henne



Jag vill jag vill jag vill att det ska sluta
göra ont
eller vill jag inte det?





Jag var tron och du
var tvivlet




Fri vers av Sofi A
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-30 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofi A
Sofi A