Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All we need is ??

 

 

Hon rusade upp för trapporna som om hon vore
rädd att hjärnan skulle hinna ikapp henne

Samlade sig utanför dörren
och sekunden efter stod han där och gav henne den vanliga blicken


Tillit kan knäcka det vackraste
bräcka det starkaste



Han tände hennes cigg och svalde en idiotisk kommentar om
de extra kilona han såg, som han innerst inne tyckte om

Tänkte på hennes vackra mun,
orden bildade liksom så vackra melodier i hans huvud


Fan baby, jag har saknat dig…


Han pillade i hennes hår som alltid fick henne att rysa
och pratade om resor, våren, hand i hand i parken och låtsaskärlek

Efter minuter av absolut ingenting alls tittade
hon på klockan och hittade på någon idiotisk lögn om sista vagnen


Utanför drog hon in den råa nattluften
så djupt att hon fick svårt att andas
tände en cigg till ändå
 

 

Finns det något mer beroendeframkallande?




Fri vers av Sofi A
Läst 316 gånger
Publicerad 2007-09-07 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofi A
Sofi A