Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AllaHjärtansDag.

Det är glitter på hennes tröja.
Det fastnar i hans knä. I hans hår. I hans säng. På hans nakna hud.
Det är glitter i hennes ögon.
Det fastnar också. Och hon hoppas att det känns.
Hon lämnar kvar allt sitt glittrande då hon går.. Allt det vill hon ge till honom. Men det finns en framtid där hon kommer att anklaga honom för stöld.

Han stal hennes Glitter




Fri vers av Tina-sol
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-02-13 22:41



Bookmark and Share


  liten_snopp
Vackert glitter, med ett hjärteslitande slut.
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol