Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exklusivitet

Om vår nakenhet var annat
än ytterligare ett klädesplagg
så vore vi otrygga
men kanske mer exklusiva




Fri vers av Tina-sol
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-02-13 23:08



Bookmark and Share


  Vind
Om vi inte längre hade något att gömma oss bakom?! Dikter som får en att tänka till både en och två gånger är alltid bra.
2007-02-15

    ej medlem längre
helt sjukt bra.
fruktansvärt genomtänkt.iallafall när jag läste den kändes det som det.
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol