Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnen

Inga hade inga problem

Sten han var hård

Ingela la la la la la
lätt namn att tralla

Sara kom ut i kväll
jag väntar på hörnet
vid seven eleven

Caper Perssons
intialer
var mobbvänliga

Ola bandola
titta under kjola

Martin Ros
doftade gott

Anna Löv
älskade våren

Peter Niklas
stod upp
för sin sak

Namnen
lever
sitt eget liv
tillsammans
med bärarna




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 500 gånger
Publicerad 2005-02-05 11:47



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
alfabet är en finurlig sak som börjar från början och slutar där bak. Det börjar med A och det slutar med Ö. Nu måste jag fara. Adjöken! Adjö! Vad kommer där emellan? Jo agare bagare bengtsson cecilia david..
2005-02-05

    Göte Holmlund
Ett alfabet är en finurlig sak som börjar från början och slutar där bak. Det börjar med A och det slutar med Ö. Nu måste jag fara. Adjöken! Adjö! Vad kommer där emellan..jo agare bagare bengtsson cecilia david..
2005-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan