Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker

Hon älskar den där minuten
då hon får vara vacker
När orden flödar
och tankarna trivs
I den minuten lever hon
innan och efter
Vacker
Där hon är jag
innan jag blir vardag
och hennes ord vanliga
skåpmat




Fri vers av Tina-sol
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-02-15 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol