Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över mungiporna

En oväntad smattrande örfil
Den kommer alltid
Som sol efter regn
lika självklart
Då hon inte kan leva upp
över mungiporna
En oväntad smattrande örfil
i de där orden
som vänds

Där sidorna i hennes favoritbok blivit utslitna
och hon missar fortsättningen
Och hon försöker få någon att återberätta
men då har en bitterhet och ironi smugit in
om henne
mot henne
för henne

Hon läser Madame Bovary av Flaubert,
alltid ur olika perspektiv,
med olika röster

När orden fått sin vändning
och hon slår sig själv




Fri vers av Tina-sol
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-02-15 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol