Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ninjor

Långt inne i skogen...
smyger fem ninjor fram,
tyst och säkert.
Handen glider ner i väskan,
tar upp en shuriken.
Handen snärtar till,
shuriken flyger genom luften.
Den träffar tyst sitt mål,
det hörs en dov duns.




Övriga genrer av ongaku
Läst 539 gånger
Publicerad 2007-02-15 18:59



Bookmark and Share


  GalenGrönsaksGroda
oooh... lite mystisk sådär ^^ Skitbra!
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

ongaku