Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dag vi möts


Den dag vi möts ska jag ta dig i min famn
se dig djup i ögonen, le och säga
” Hej min sköna ”


Den dag vi möts ska jag hålla dig hårt
lyfta ditt ansikte mot mitt
drunkna i dina ögon


Den dag vi möts ska jag smeka din kind
naffsa på din örsnibb
viska ”jag älskar dig”


Den dag vi möts ska jag hålla dina händer
säga ”se hit!”
kyssa dig passionerat när du ser upp


Den dag vi möts ska visa dig sanningen
om mitt hjärta och min själ
be dig vårda dem ömt efter din ”stöld”




Fri vers av Lasse E
Läst 694 gånger
Publicerad 2005-02-06 14:31



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
om längtande efter ett möte..Gillar den mycket...Bravo!!
2005-02-06

  Maj-Britt Simble
Speglar ljus och värme...
2005-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lasse E
Lasse E