Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksväxter



Han strödde rosor
i hennes framtida steg

byggde åt henne
en koja av buxbom

bäddade en säng
av frostnupen slån

lät henne berusas
av vallmons sötma

trollband henne
med hassel

drack hennes sav
tills hon förskrumpnad


somnade in






Fri vers av steffe struts
Läst 836 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-16 14:04



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Otroligt vacker dikt med ett sorgligt slut som jag alltför väl kan känna igen mig i, att döda kärleken med för mycket kärlek...
2008-02-12

  stella
Ska jag dö vill jag nog dö så här...Vackert!
2008-02-12

  Karin D
Passade att läsa denna i midsommarhelgen...denna trolska text.
Karin
2007-06-24

  Annmargreta
Mycket vackert, den ska jag visa min dotter florist. Tack!
2007-03-07

  Propella
Gillar vändningen i den här, slutet som liksom passar in fast ändå inte. Snyggt!
2007-03-02

  Lilmarie Mellberg
Härlig text !
För mig gjorde slutet att den blev riktigt otäck. För hur kan man säga stopp när någon kväver en med kärlek ?
Lilmarie
2007-02-22

  Cris
haha..! oj..slutet gjorde mig fnissig..ihopskrumpnad
stackars liten.. men väl omhändertagen..
\"trollbunden av hassell\" wow tjusigt

jag gillar dikten dör den har så mycket kärlek
och lekfull sagoton så den blir jättefin
2007-02-16

  DanSan
****************************

Oppsss det blir ett bokmärke här!

***************************
2007-02-16

  DanSan
*******************************

Underbart skrivit Steffe . . .

lägger en hel bunt stjärnor till dig

*******************************
2007-02-16

    Bodil Sandberg
Sååååå tjusigt! Du.... här pratar vi verkligen Kärlek!!!
2007-02-16

  Laijza
wow, sparas..
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

steffe struts