Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag en ny kunskap

Så rullade jag runt och
skrattade åt
min egen klumpighet

Rikare
är man
om man
har lite självdistans

Jag snubblar

frågor
jag borde kunna
men grämer mig inte
åt bristen på kunskap
jag lär mig istället

Varje dag
ett äventyr
med nytt
att lära




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-02-06 18:08



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Bra - träffande!!Visst är det väl så!Hälsningar BodilBosteseSandberg-05
2005-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan