Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Please, let me know...

Om du ingenting säger,
så kan jag inte veta
då gör jag min egen tolkning
och behandlar dig därifrån

Om du säger skyfall
så kan jag komma med ett paraply
Om du säger snöstorm
så kommer jag med de där neonrosa sockorna
Du vet, de som du lånade
i april för länge sedan

Men om du säger inget
så blir det så svårt
Och om du attackerar mig
så river jag ut dina ögon
och ber dig dra

Jag vill bara att du låter mig veta,
eller åtminstone erkänner smärtan
utan att nedvärdera dig själv




Fri vers av Tina-sol
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-02-16 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol