Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosenblad

Skulle jag bli glad om du smyckat mitt sovrum med rosenblad
eller skulle jag oroas för att lakanen fläckas
?




Fri vers av Tina-sol
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-02-17 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol