Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom allt det där

Du är fräna ord
och breda axlar
Du är fräna ord
och höga murar

Gröna gymnastikskor
och två sekunders tåflirtande
innan vänskapen tog vid

Pliktmedveten. Målmedveten. Logisk.
Men jag ser dig nog bakom allt det där.
För du kan baka kladdkaka honey
och du står ut med cafeflickornas pladdrande
även fast du drar oss i flätorna




Fri vers av Tina-sol
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-02-17 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol