Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yesterdays news

Blinkande blå sirener,
jagar

- det förbjudna
- smärtan
- eller en brand

Där lever vi intensivt
men snart är vi yesterdays news




Fri vers av Tina-sol
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-02-17 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol