Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänka sig vara

Tänk att fånga din själ
på ett fotografi,
att vara en slinga;
i ditt hår
eller livsmelodi

Tänk att vara en färg på din pannå
regnbågens skörhet
i din blick
min längtans blå




Fri vers av Tina-sol
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-02-17 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol