Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken jag inte tvivlar på

Chokladen i mormors blå kopp.
Aborrarna på bryggan
och morfar stolt bredvid
Bilderna på mig i deras album

Idélådan som farfarn byggde av en bananlåda,
en brevlåda dit jag krävde brev
om upptåg jag skulle göra
Den var aldrig tom

Astmamamman som inte orkade leka
läste
och jag fick orden
som blev mitt allt
Sagan om \"Elinsylt\" over and over
again

Och i soffan med pappa
och Carol King
betydde vi alltid någonting extra
\"You got a friend\"

Och i alla relationer söker jag
kärleken jag aldrig ska betvivla
För jag vet hur den ser ut




Fri vers av Tina-sol
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-02-18 12:19



Bookmark and Share


    eva m h
Lycke Dej som har upplevt den och kommer säkert få göra det igen!
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol