Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans med döda löv

Om jag hade en fjärilshåv
skulle jag
sätta den över ditt huvud
det vore ganska metaforiskt
I mitt herarium fäster jag dig tillsammans
med döda löv
med saliven från våra uteblivna kyssar
Jag vill inte fästa dina vingar med nålar
Du är alltid tillåten
att flyga vidare




Fri vers av Tina-sol
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-02-18 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol