Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Vinden river och sliter.
Löven rycks ner ifrån sina träd.
Kylan borrar sig längre och längre in.

Vinden piskar och viner.
Kala står träden där och fryser.




Fri vers av Anna Stadig
Läst 403 gånger
Publicerad 2005-02-07 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Stadig