Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från början till slut...

Så mycket tid vi tillbringat tillsammans du och jag.
Vi har mötts över omplåstrade knän, brustna hjärtan och sorg.
Allt kunde du laga.
Vi har gått från mitt första ord till ditt sista, via diskussioner och förtroliga samtal.
Du såg mig ta mina första steg, och jag, några av dina sista.




Fri vers av Anna Stadig
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-22 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Stadig