Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosornas doft

Det var inte
rosornas doft
som var min upplevelse
det var själva
akten när
vi plockade
dom tillsammans




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-02-07 20:55



Bookmark and Share


  Almaz
Åh.. jag myser när jag läser denna dikt..
Myser och ryser!! Underbart vackert :)
En klar favvis!
2005-05-20

    bestående
mycket vackert.
2005-03-06

  Cattis Rönn
fint fångat!!
2005-02-07

    Malin Johansson
vacker bild du skapar med få ord :)
2005-02-07

  Myself
den var riktigt,riktig fin.rekomenderas.
2005-02-07

    Anna Stadig

2005-02-07

  Manal
Ah, absolut en fempoängare. Så UNDERBAR. Rekommenderas
2005-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan