Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sånt jag rakt av flurar över


psyksjuk mördare söker hjälp



man såg det på att han hade det så rent hemma
kliniskt liksom
som i en sjukhussal
han putsade diskbänken tills den blänkte
varenda dag
gick han ut med soporna
trots att det inte fanns mer än skrap i botten



man ringde inte så gärna till honom för att småsnacka precis
han sade så konstiga saker och grät
han var världens snällaste
behövde man pengar ställde han upp direkt
han var djup som fan


lite knapsu
om du fattar
kanske var han bög eller nåt
eller kanske inte bög för det hade jag märkt
jag hatar bögar
det gjorde han också
och psykologer
vi hatar psykologer
och såna där jävlar som inte fattar nånting
såna hatar vi allra värst
och alla jävla psykon

vars i helvete kommer alla jävla psykon ifrån?

han brukade förresten gå i terapi hos den där horan
och hon fattade absolut ingenting
så det är ingen förlust liksom
men synd på en bra polare



ja man fattade ju att han inte var riktigt riktig
för han sökte ju hjälp



sade vännen om sin vän psykmördaren till den stora kvällstidningen.




ett stort foto visar av mördarens leende vän
på mittuppslaget
en smickrande närbild från det egna albumet fixad i photoskop
ett annat foto visar hur ambulanspersonalen bär ut liket
från den privata psykmottagningen
på en täckt bår



En särskilt spalt över hela vänster sida
föreställer ett svart ansikte på grå botten
där konturerna är påhittade
en slags generell mördartyp av manlig typ
så att man ska få se hur en sån där ser ut



en sån där
som söker hjälp




Övriga genrer av Raschenel
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-19 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raschenel