Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

synar sömnlösa sömmar

Lådan med utklädningskläder
är min garderob
och jag har synat varje söm
under sömnlösa nätter
Trollerilådan är tråkig
för jag kan alla trick
Och magin saknas




Fri vers av Tina-sol
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-02-19 21:45



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Väcker tanken i mig om livets maskerad o alla de rollspel vi genomför i brist på den egna självbejakelsen. Nånstans är rollerna urklivna o tomheten närmar sig skrämmande.
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol