Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tystnaden fick tala


Jag hörde direkt på ditt hej att det inte var du,
det var någon ny form av dig den här gången

Och mitt i tystnaden,
som varade mycket längre än vanligt
insåg jag att du visste vem det var som ringde

Jag kände dig i mig och allt kändes precis som
de där gångerna när du höll om mig och viskade
att det fanns bara jag

Jag vet att du kände samma sak och då insåg jag
att alla ord var onödiga

Det var tragiskt för båda visste
att nu räckte det
det fanns inget mer att säga

men ändå
så jävla vackert





Fri vers av Sofi A
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-20 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofi A
Sofi A