Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm


Det känns som hennes stad
och liv
Där hon har hoppat hage och spelat kinaschack
på alla Sergel Torgs rutor

Ja, det känns som hennes luft
och avgaser i lungorna
Duvorna är hennes husdjur
och husfasaderna hennes tavlor

Den övre delen av Drottninggatan kan hon
K-märka
dessutom har hon räknat K-brunnar där i flera år
Hoppat hage och spelat kinaschack






Fri vers av Tina-sol
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-02-20 19:45



Bookmark and Share


    eva m h
En dikt för SL-bussarna tycker jag! :-)
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol