Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon ser rött

Hon kände blodet idag
som på utsidan av en genomskinlig regnkappa
Hon blev medveten om dess framfart
och några droppar lurade sig in under
kapuschongen
så att hon kände hettan

I de snabba steg
hon alltid tar
I kinderna som tagit färg
och bubblorna som stigit upp
i huvudet

Just där

Genuin och vardaglig glädje
utan anledning
eller av massor av anledning




Fri vers av Tina-sol
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-02-20 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol