Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad skall jag göra


Vad har jag gjort






Jag har packat upp.

Jag har tvättat - 4 maskiner.

Skall jag stryka mina skjortor?

Skall jag dammsuga eller först dammtorka?

Har manglat sängkläder.

Har betalat räkningar.

Har varit ute med sorterade sopor.

Ringa någon?
Har ingen att ringa.

Bädda? Varför det?

Sätta in middag i micron? Jag väntar lite.

Koka kaffe? Där är en kopp kvar.

Nu vet jag, Jag tänder ett ljus vid Annys foto.
Lägger mig att sova - fem minuter på den lilla visaren.

Det var lättare då hon levde. Då fick jag order.




Övriga genrer av Lennart Ekman
Läst 1523 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2007-02-21 15:57



Bookmark and Share


    KanskeJonasIdag
åhhh vad bra. blir tårögd.
2009-02-22

  Daniel_78 VIP
mm berör gör det, tack
2007-12-18

    EnVajandeTräd
fiiiiiiin.
2007-09-29

  Ola Rydberg
åh otroligt berörande äkta
och värdefullt
2007-05-27

    eva m h
Lite vilsenhet i denna!
2007-02-21

  Albert
Lennart!
2007-02-21

  Agnes
Tårarna bränner bakom ögonlocken...
Du fångar dagens tomhet med så vardagliga ord och får ändå in så stor sorg att man häpnar.
2007-02-21

    KalleLager
Det här var ta mig fan saknad och sorg på riktigt. Känner mig som en skamsen grinpelle. Lennart du sätter mig på plats och jag behöver det. Ryggdunkar och fasta handslag utdelas för dagens höjdare!
2007-02-21

    sunnanvind
Vad finy och vardagsnära du skriver!
Jag kan förstår att saknaden kan vara svår...
Tur är att det finns möjlighet att skriva av sig...
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Ekman
Lennart Ekman