Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stilla fundering


Vad är livet?

Moln som far


Röster som inte får något svar


inget verkligt är oss givet


För en dröm är hela livet




Fri vers av Onni Lönnquist
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-21 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onni Lönnquist