Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite reklam för min diktsamling som finns på www.sockerdrcka.nu


En dröm blir sann

Nu är min dröm sann
och jag
känner mig som en
uppfylld lycklig
man

Min debut är här
diktsamlingen
( Ett steg fram )
finns att beställa

www.sockerdricka.nu
klicka service och sedan
bokhandel

Något jag tänkt
på som en inre bild
har nu framkallats av
mig själv
en dröm kan bli sann




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 466 gånger
Publicerad 2005-02-09 19:02



Bookmark and Share


  Markattan

2005-02-12

  kath

2005-02-09

    Bodil Sandberg
Det låter helt underbart -BodilBosteseSandberg-05
2005-02-09

    Malin Johansson
Ja vad skall man säga :) GRATTIS
2005-02-09

    Malin Johansson
Ja vad skall man säga :) GRATTIS
2005-02-09

    Malin Johansson
Ja vad skall man säga :) GRATTIS
2005-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan