Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsamma snöflingor

Ni har också varit där,
jag vet
Långsamma snöflingor,
gatlyktor
Snabba steg mot stugvärmen
Kall luft,
klar
Vi njuter av stunden
och längtar till sommaren




Fri vers av Tina-sol
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-02-22 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol