Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden av en dotter


I glädje och sorg

I glädje och sorg går livets väg, den väg som vårt öde valt.


I glädje och sorg ett hjärta slår och det vi har gjort är gjort.


I allvar och glädje och i mörker och ljus, så upplever vi livets lag.


I glädje och sorg vi möter, en morgondag.




Fri vers av Onni Lönnquist
Läst 316 gånger
Publicerad 2007-02-22 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onni Lönnquist