Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glas

Jag kastar glas på stenhus
och förundras över att vi kan gå sönder
Det är dags att lägga ryggen på benen nu





Fri vers av Tina-sol
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-02-22 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol