Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olycklig kärlek


Ännu en dåre

Det som han trodde var bomull
var knivar

Förvånad och blodig
kröp
han fram
längs gågatan

Skratten ekade
när människorna
såg att ännu en dåre
fallit

Skadeglädjen lindade sig
som bomull runt deras hjärtan




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 591 gånger
Publicerad 2007-02-23 15:29



Bookmark and Share


    Erika H
och djupt må knivarna gå
i den enda sanna glädjen
för allt som är självklart för andra
kan en dag drabba dem själva

stark text, griper tag
mycket snyggt!
e
2007-02-23

  devilsangel
Och jag gillar den också. Jättemycket!
2007-02-23

    sister band-aid knees
den här var..vacker? jag vet inte, men jag gillar den. ;)
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan