Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förälskelse



Jag speglar mig i dina ögon. Jag kråmar mig, drar fingrarna genom håret. Med utmanande poser och plutande läppar är jag dig oemotståndlig. En sexgudinna, ditt kattdjur med klösande naglar och sylvassa tänder. Du måste bara ha mig, nu! Jag kanske låter dig få mig, sen. Ska bara titta klart först. Jag är ju så vacker.

Du beundrar, jag förundras. Allt jag säger är så viktigt. Du lyssnar, jag är ju så klok. Du skrattar, jag är ju så rolig. Du ler, jag är ju så färgstark: en personlighet få förunnat. Jag har den, du ser den. Du ger den, till mig.

Dina ögon, en aldrig sinande ström av bekräftelse.

Min förälskelse, den största egotrippen av dem alla.




Fri vers av Mira
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-02-23 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mira