Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knuten näve


som katten efter sin svans


som vinden i björkens vårlöv


som ditt hår mot mina läppar


som ett andetag mot min hals




rinner våra drömmar mellan mina fingrar




Fri vers av Mira
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-27 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mira