Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lapp

Mamma sa alltid
Det man inte får
Det tar man
Pappa sa alltid
Skriv en lapp och fråga snällt

Så det gör jag nu
Detta är min lapp
Jag ska ta dig med mig




Fri vers av Nemisis
Läst 441 gånger
Publicerad 2007-02-23 15:58



Bookmark and Share


  notsomad
Vännen, fortsätt skriva...Du har gåvan :)
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Nemisis
Nemisis