Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett litet dagboksinlägg för den 23/2 2007, om någon bryr sig.


Äntligen.

Äntligen! Jag har en alldeles underbar sköthund som jag lånar ibland och tränar, går ut o går med och leker med och så. Jag älskar henne, hon är en Alaskan Malamute, och första gången jag träffade henne var hon 4 månader. Nu är hon 9 månader och hon har vuxit som jag vet inte vad. Men nu till saken, jag ska kanske få medryttarhäst. Äntligen.
Det är ett sto, en tjej, som importerades från Tyskland i Augusti 2006. Det är en hannoveranare/fullblod om är rödbrun, men mörkbrun nu när hon är klippt.
Hon har en vit stjärn och är ca 155cm hög. Hon är under utbildning och kan vara lite het, men jätte snäll att rida ut och hålla på med. Hon kan bocka om är pigg och glad men det är inte så att man åker av. Hon är rätt så ung och är het ibland. Hon har en väldigt fin dressyrstam men dom ska satsa på hoppning med henne, hon är duktig på det med.
Så nu väntar jag bara på ett samtal från ägaren, Maria, så ska vi se om jag och mamma kan komma ut någon dag och träffa henne. Så kan jag provrida också, för om vi inte passar ihop är det ju ingen idé. Så jag är jätte glad och spänd. Via, som hästen kallas, står 4km utanför \"staden\" jag bor i. Det är bra bussförbindelser + att jag kan åka med en skolbuss som går åt det hållet.
Nu hoppas jag bara att vi passar och.. ååh, jag är så glad :D
För övrigt så gick jag upp imorse, åkte med min bror och hans son som kom och hämtade mig till göteborg där vi gick i olika affärer som Weekday o så.. Det är väl typ allt som hänt idag.. Min brors, Mikaels, son som heter Albin ska vara här över natten och han är så söt ^^




Övriga genrer av fragments
Läst 468 gånger
Publicerad 2007-02-23 19:28



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Jag är så glad för din skull! Det låter som att livet leker för tillfället. Hoppas att du och Via passade ihop!
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

fragments
fragments