Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äntligen.


Mitt liv.

Allt börjar ordna sig.



Måste bara prata med Yanisa,
sen hoppas jag att allt blir bra.




Övriga genrer av fragments
Läst 891 gånger
Publicerad 2007-04-06 20:41



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Det hoppas jag också!
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

fragments
fragments