Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir det inte som man tänkt sig. ;-)


grodkyss



oh, du groda

bli en prins

kysser dig långsamt


hm.. slemmigt




Övriga genrer av Marreb
Läst 384 gånger
Publicerad 2007-02-23 19:43



Bookmark and Share


  Tosan VIP
Kul dikt... eller? Funderar på vad som ligger bakom!
2007-02-24

    BetweenTheLines
jo,det är ju vårat trademark,liksom
kul,o sant ju
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb