Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som de vuxna sällan gör

De unga flickorna skrattar
och byter jackor med varandra
Tillhörighet och identifikation
eller ett kliv in i en annan roll
som ändå är bekant
och älskad

De unga flickorna skrattar
som de vuxna sällan gör

De vuxna köper kläder
som de sedan lämnar tillbaka
öppet köp och bytesrätt
Vad ser de hemma
i spegeln
som de inte ser
i butiken




Fri vers av Tina-sol
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-02-23 23:12



Bookmark and Share


  Mangal VIP
En intressant observation. Har inte tänkt den tanken. Vilket flöde klev de vuxna ur när de klev in i hemmet o framför spegeln...
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol