Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I never let you go darling :)


JAG SLÄPPER INTE TAGET OM DIG!

Bland alla hundra blommor
har jag letat och letat.
Efter den perfekta,
efter den underbaraste blomman.

I flera år,
har jag letat.
I flera år,
har jag saknat.
I flera år,
var jag ensam.

Bland alla blommor,
hittade jag en
som fångade
min uppmärksamhet.

Den var annorlunda,
vacker,
doftade ljuvligt.

Jag grävde försiktigt upp den,
bar med den hem.
La den i en kruka,
och tog väl hand om den.

Nu är den min,
och mitt sökande
på den perfekta,
var över.

Nu är du min.
och jag släpper aldrig
taget om dig!




Fri vers av Nattli
Läst 356 gånger
Publicerad 2007-02-24 13:04



Bookmark and Share


    sötsnö
du skriver väldigt målande!
nästan som en kort berättelse känns det som! :)
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Nattli
Nattli