Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig vara

Låt mig frysa ihjäl
Jag klarar inte av värme från människor.
Jag klarar inte av att hantera livet
rätt..
Låt mig frysa ihjäl,
så jag kanske lyckas leva lyckligt
nästa gång.




Fri vers av Nattli
Läst 356 gånger
Publicerad 2008-03-23 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattli
Nattli