Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskling vart är du?


Inte som alla andra

Jag känner hur mitt gamla liv börjar återuppstå.
Det liv då man inte brydde sig ett skit om hur man mådde.
Det liv då man bara kunde hälla i sig en massa sprit och inte se något stopp.
Det liv som inte hade någon mening.
Det liv där tårar längre inte betydde något.
Det liv där jag ljög som in i helvete.
Det liv som gjorde mig lycklig på ett annorlunda vis.
Det liv som passade mig perfekt!





... tills jag fann något bättre




Fri vers av Nattli
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-25 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattli
Nattli