Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man ska vara glad över att man är frisk och pigg!


Var tacksam över att få leva frisk!

Cerebral Pares, med sina hemska förlamningar.
Eplepsi, med sina hemska anfall.
Psykos, med sina läskiga Hallucinationer.
ADHD, med deras hyperaktivitet..


Och jag som är helt frisk,
pigg och vacker.
klagar över att mina
bröst är för små.


Undrar vad dom klagar över..







Fri vers av Nattli
Läst 395 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-24 16:06



Bookmark and Share


  entusiasm
underbar!
2011-03-06

    dOllie
oh, underbar! du är duktig :)
2008-10-07

  Eline.P
Insiktsfull, duktig poet, pigg och vacker är inte illa att vara - och du, skit i brösten. Det finns annat som är tusen gånger viktigare - att leva t. ex.
2007-02-27

    Noyle
Riktigt smart text. Jag gillar den verkligen!
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Nattli
Nattli