Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan


Bebis i huvudet

Jag är mogen
Är inte längre ett barn
Klockan som det kallas tickar....snarare en gongong från Tibet...

Jag har gjort ett val...
Snart, kanske i år så kommer mitt barn...
Mitt älskade lilla barn...

Du är efterlängtad du lilla främling.....




Fri vers av Jiji80
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-24 16:59



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
jag vill också
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Jiji80
Jiji80