Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva till taklisterna

jag tog en penna
det var något jag behövde skriva
väggen var närmast
meningslösa streck som bildar meningar

jag flyttade lite på byrån så att du inte skulle se
skrev lite mer och flyttade lite till
skrev mer och mer
flyttade möbler för att skriva bakom

du märkte inte
orden som fanns bakom
men jag skrev mer och mer, tills du sa:
Är det något du vill säga?

vid det laget hade jag nått upp till taklisterna
jag vill ju säga allt, tänkte jag
det är ju bara att läsa
jag tog honom i handen, flyttade på sänggaveln och pekade på orden

Han log och var kvar




Fri vers av Emfre
Läst 385 gånger
Publicerad 2007-02-24 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emfre
Emfre