Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törstig

Begravd
under
10.000 popcorn

Med salta läppar
reste han sig ovärdigt
och skakade av sig

Hans ord ekade
i tvårummaren

Ge mig vatten,
ge mig vatten !

Han hade glömt bort
att han bodde ensam




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 324 gånger
Publicerad 2007-02-24 19:51



Bookmark and Share


  Gawain
Hahahaha... Den här var det roligaste jag läst sen konfiramtionen.. Fruktasvärt bra vore en underdrift!

*superbo*
2007-02-24

  Smultris
Ola min ola, du får mig att småle en smula och det e inte dumt en kväll som denna:P

Pöss på dig:)
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan